Κουλουράκια μελιού
0 Comments
Υλικά
α1000 γραμμ. Αλεύρι
600 γραμμ. Μαργαρίνη
230 γραμμ. Άχνη
230 γραμμ. Μέλι
30 γραμμ. Μπέικιν
10 γραμμ. Κανέλλα
750 άχνη
2 κ.σ. Νερό
Σύνολο ζύμης: 2.100 γραμμ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το βούτυρο με το μέλι προσθέτουμε την άχνη, την κανέλα και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα .
Ανοίγουμε φύλλο με τον πλαστή και κόβουμε με κουπάτ στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε στους 170ο C για 20 λεπτά.
Ψήνουμε στους 180ο C για 20-25 λεπτά
Αφού κρυώσουν τους ραντίζουμε με λίγο ανθόνερο ελαφρά και αχνίζουμε.