Καρυδόψωμο / φουντούκι & σταφίδες
0 Comments
Υλικά
Αλεύρι μαλακό. 0,450
Αλεύρι σίκαλης 0,450
Μαγιά. 0,060
Αλάτι. 0,020
Νερό. +_. 0,650
Σύνολο ζύμης 1.650
Καρύδι. 0,200
2 κ.σ. Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζύμωμα 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα
6/10 λεπτά στην 2η ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 27/28ο C
Χρόνος ανάπαυσης 30 με 40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 250ο C με μείωση στους 200ο C
Χρόνος ψησίματος 45 λεπτά
Η συνταγή για το φουντουκόψωμο με σταφίδες, είναι ακριβώς η ίδια μόνο που αντί για καρύδι βάζουμε 100 γραμμάρια φουντούκια και 100 γραμμάρια σταφίδες μαύρες.